GOOGLE+ FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Jumaat, 27 September 2013

LAPTOP ROSAK

Assalamualaikum semua sahabat-sahabat blogger dan pembaca sekalian. Maaf sangat-sangat sebab da 3-4 hari fiza tak update blog. Laptop fiza rosak. Tak tau la kenapa. Bukak-bukak je laptop tu berkelip-kelip. Rasa tension pun ada jugak. Kalau nak pakai tab susah skit, ada je tak kena. Nak upload gambar pun tak boleh. Hmmm... Sekarang nie laptop masih lagi dekat ‘hospital’ bila nak siap repair pun tak tau ler.

Fiza ada singgah blog-blog sahabat blogger yang lain dan fiza tengok banyak jugak antara mereka yang buat contest. Teringin jugak rasanya nak join contest-contest dorang tu tapi tak dapatlah rasanya. Mungkin kalau laptop fiza tu siap cepat dan tarikh contest tu lambat tamat, mungkin fiza akan join contest tu, insyaallah. Korang doa-doakanlah ye laptop fiza tu cepat ‘sembuh’ nanti boleh la fiza join contest korang tu.hehe... Fiza doakan semoga kawan-kawan yang join contest tu berjaya.

Apa-apa pun fiza kena la tunggu laptop fiza tu siap di repair dulu.huhu... Nak buat macam mana kan. Kena la fiza update blog guna tab dulu. Ok la korang-korang semua. Sampai sini dulu ye fiza menulis. Kita jumpa lagi di ruangan yang lain. Assalamualaikum...

SAYANG KORANG

Terima kasih kerana sudi singgah di blog fiza. Jangan lupa follow fiza ye nanti fiza akan follow korang balik. Jangan lupa juga untuk tinggalkan komen-komen korang disini. Jumpa lagi .....