GOOGLE+ FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Ahad, 24 November 2013

TRUEWHITE

Assalamualaikum semua.. Hello.. Apa khabar.. Jumpa lagi kita di entry yang baru. Semua sehat ke? Kalau tak sehat jangan ubat tau nanti lambat pulak sehat. Hehehe.. Dalam ramai-ramai antara kita nie mesti ada yang bekerja sendiri, bekerja dengan orang, ada yang tak kerja kan, betul tak? Macam fiza sendiri pun tak bekerja hanya buat online dirumah je.Apa-apa pun tak kisah la kan apa pun pekerjaan yang kita lakukan janji HALAL, TAK MENYALAHI UNDANG-UNDANG, dan BERKAT. Alhamdulillah, selagi kita usaha, selagi tu ada rezeki untuk kita yang Allah berikan. Syukur Alhamdulillah. Fiza nak cerita skitla ngan korang semua apa barang yang fiza jual. Korang pun bolehla tengok-tengok atau nak tau lebih lanjut mengenai barang-barang nie.



Korang pernah dengar tak TRUEWHITE?? Ok fiza terangkan skit mengenai produk nie. TRUEWHITE nie adalah minuman COLAGEN yang menjaga Dalaman dan Luaran, Dari Hujung Rambut Sampai Hujung Kaki. Ini adalah kelebihan utama TrueWhite:



TRUEWHITE nie di perbuat dari tiga bahan penting untuk kulit, iaitu COLAGEN, L-GLUTATHION DAN EKSTRAK SAKURA. Juga mengandungi ekstrak tomato, ekstrak delima, ekstrak manggis, ekstrak lemon dan vitamin C.


Tiga ramuan ini amat penting untuk penjagaan kulit kita. Tanpa ramuan ini, apabila usia kita meningkat sedikit demi sedikit kulit kita akan mengalami garis halus, kulit kusam, tidak bermaya dan hilang seri.

Ini adalah contoh testimoni yang telah menggunakan produk TRUEWHITE..


Lelaki juga boleh menggunakan TRUEWHITE





ada juga wanita yang berumur menggunakan TRUEWHITE






Ini adalah sebahagian testimoni yang menggunakan TRUEWHITE.

TrueWhite nie bukan je perempuan, malah lelaki pun bole jugak minum tau. Zaman sekarang nie pun kaum adam da pandai jaga penampilan tau haa.. jangan tak tahu..

 Alhamdulillah Sejak fiza buat bisnes nie, ada saje orang tanya mengenai produk nie dan tak putus-putus orang order. Fiza bersyukur sangat-sangat. dan kalau korang nak mencuba TrueWhite nie pun Bole je. Takde halangan pun, malah korang pun boleh buat pendapatan sampingan tau. Betull.. Kalau korang nak tau boleh whatsapp fiza terus k, nanti fiza akan bagitau korang macam mana nak buat. hehe.. Jangan risau. Fiza suka berkongsi dengan sesiapa je yang nak tau atau nak cari pendapatan tambahan.In shaa Allah, Fiza akan bantu korang. Kalau tak percaya, whatsapp la fiza sekarang. hehe.. Jangan risau, fiza tak sombong. Fiza suka dengan orang yang friendly nie..

Oklah korang, sampai sini dulu perkongsian fiza kali ini k. Jangan nakal-nakal. Mana adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan SPM tu, banyak-banyak berdoa, selawat tau. Jangan risau, kalau korang da buat persediaan awal-awal in shaa Allah boleh buat, betul tak? Eh macam cikgu pulak. hehe.. Ok adik-adik... Slamat berjaya. Kalau ada masa nanti fiza akan update entry baru ok.. Assalamualaikum.. bye...

SAYANG KORANG

Terima kasih kerana sudi singgah di blog fiza. Jangan lupa follow fiza ye nanti fiza akan follow korang balik. Jangan lupa juga untuk tinggalkan komen-komen korang disini. Jumpa lagi .....