GOOGLE+ FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Isnin, 23 September 2013

TAMAN MELAWATI

Hye semua... Fiza harap semua sehat2 ye, kalau tak sehat jangan lupa makan ubat k. Saje nak story kat sini semalam hari ahad. Fiza ke Taman Melawati, kuala selangor. Saja bawak anak jalan2. Korang semua mesti pernah pegi kan. Kalau nak masuk, tiket untuk dewasa RM5, kanak2 RM3 tapi kalau 1-2 tahun masuk percuma je tau. Sampai sana kitorang naik keretapi sampai atas dan turun kat situ. Sampai kat atas tu banyak monyet. Ada yang bagi makan. Monyet tu siap makan aiskrim lagi tau. hehe... Tapi fiza nak pesan kat korang kalau korang nak bagi makan kat monyet tu hati2 tau sebab smalam ada budak kena gigit, nasib baik takde apa2. Tengah syok2 kitorang tengok telatah monyet2 tu tiba2 'boom' jatuh dari atas. Nasib baik takde orang kat bawah tu kalau tak...fuh... Semua orang kat situ gelak...hehe...
Keretapi pun sampai kitorang naik dan terus ke galeri akuarium. Oklah korang layanlah gambar2 nie k.


                                                               Taman akuarium.......






                                                        Keretapi nie la kirorang naik....






                                                                    Makan aiskrim tau...


                                                                   Burung merak...




                                                                         Tiket...






                                                        Orang putih pun ramai tau datang...


Ok korang sampai sini dulu k... Assalamualaikum semua..

SAYANG KORANG

Terima kasih kerana sudi singgah di blog fiza. Jangan lupa follow fiza ye nanti fiza akan follow korang balik. Jangan lupa juga untuk tinggalkan komen-komen korang disini. Jumpa lagi .....