GOOGLE+ FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Jumaat, 20 September 2013

Cuti...

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ape kabar semua... Sehat lah hendaknye korang semua ye. Klu tak sehat jangan lupe makan ubat tau nanti lambat pulak baikknye. Sori sangat2 sebab fiza da lame tak menulis kat sini. Internet problem skit. Hehe... Sok cuti ape plan korang, nak ke mana ye sok. Hmm...
Fiza nak mintak pendapat korang skitlah boleh tak. Fiza nak pegi bercuti tapi tak tau la dekat mana tempat yang best. Dalam malaysia je. Huhu. Luar negara blum lagi tunggu da abis pusing dalam malaysia baru boleh pegi luar negara plak. Yelah tempat kita pun banyak tempat2 menarik jugakkan. Korang tau tak tempat2 yang best skit suggestlah dekat fiza. Mungkin fiza pegi takde la lama dalam dua tiga hari camtu la.
Dalam kepala nie banyak tempat nak pegi. Ada jugak terfikir nak pegi pulau redang la, pulau perhentian la, pulau langkawi, pulau pangkor, macam2 pulau lagi la tapi tak tau yang mana best. Cuba korang bagitau mana satu pulau yang best. Korang rasa selamat tak pegi sane, sekarang bukan musim hujan lagi kan??? Hehe... Risau jugakkan. Lagi satu kalau musim hujan tak bestlah nak main air, mandi-manda kan, betul tak? Hehe...
Nanti korang bagitau ye dekat mana pulau yang best sangat, apa yang ada dekat situ, bolehkan :)
Oklah sampai di sini dulu ye kawan2, sahabat2 dan pembaca2  yang dihormati sekalian. Nanti kita jumpa lagi di ruangan yang akan datang. Jangan lupa tau bagi pandangan dan pendapat korang tau. Assalamualaikum semua. Jumpa lagi. Tata..titi..tutu...

SAYANG KORANG

Terima kasih kerana sudi singgah di blog fiza. Jangan lupa follow fiza ye nanti fiza akan follow korang balik. Jangan lupa juga untuk tinggalkan komen-komen korang disini. Jumpa lagi .....