GOOGLE+ FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Sabtu, 14 September 2013

Zaman Sekolah

Assalamualaikum semua... Selamat bercuti... Sok cuti kan, ade yang cuti sekolah dan cuti kerja kan. Maklumlah sok kan hari sabtu. Yang kena kerja tu, redha je la. Hehe... Ape planning korang sok? Nak ke mana??? Mesti bestkan... Bila sebut pasal sekolah je, teringat masa zaman2 sekolah dulu....rindunyaaaa. Tiba2 je fiza jadi rindu masa zaman sekolah. Rindu cikgu, rindu kawan2, rindu semua... Baru2 nie fiza jumpa balik kawan2 masa sekolah rendah, lagi2 dorang ingat kat kita, wahhh...seronok sangat tau. Alhamdulillah, bersyukur sangat2. Tapi yang betul2 rapat dengan fiza blum jumpe lagi, sedihlah plak. Hmm... Mana taknya, kalau korang mesti teringat kat kawan2 korang tu. Makan bersama, main bersama, blajar bersama, duduk sama2 dalam group, pendek kata, apa yang fiza buat semua sama2 ngan dorang. Harap2 nanti satu hari kalau umur panjang dapatlah jumpe balik kawan2 yang rapat dengan fiza masa dulu tu, rindu sangat kat korang...huhu. Bila jumpa dorang, masing2 da kahwin, da pimpin anak masing2. Hehe... Ok lah korang nanti kita jumpa lagi ye di coretan yang lain plak. Selamat beristirehat. Tata...titi...tutu.....

SAYANG KORANG

Terima kasih kerana sudi singgah di blog fiza. Jangan lupa follow fiza ye nanti fiza akan follow korang balik. Jangan lupa juga untuk tinggalkan komen-komen korang disini. Jumpa lagi .....