GOOGLE+ FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Khamis, 12 September 2013

Orang Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Fiza nak ucap selamat pagi ke selamat malam. Hehe... Memandangkan jam da menunjukkan pukul 1:19 am, fiza ucap selamat pagi la ye. Hehe... Mata fiza nie tak nak lelap lagi. Tapi sementara nak tunggu mata fiza nie lelap kan, fiza   nak update bloglah dari takde buat ape2 tu. Kepada blogger2 atau pembaca2 yang suka baca blog sekalian tu, kalau korang baca atau nampak blog fiza nie, kalau sudi korang follow2 lah fiza, nanti In shaa Allah fiza akan follow korang balik, bile fiza follow korang, korang followlah fiza balik...bolehkan...bolehkan...hehe. Al-maklumlah fiza nie orang baru disini nak buat blog pun tak reti, kalau sudi korang boleh lah tunjuk ajar fiza cmner nak buat blog macam korang. Boleh jugak kita kenal2, kawan2 kan. Dan boleh lah fiza blajar2 ngan korang cmner nak buat blog yang terbaikkan. Hehe... Oklah mata fiza  pun da menunjukkan tanda2 kemengantukkan. Oleh sebab nak tidur, fiza ucapkan selamat malam lah...hehe.. Sampai disini dulu ye coretan fiza. Jumpa lagi di ruangan yang akan datang. Selamat malam semua.....

SAYANG KORANG

Terima kasih kerana sudi singgah di blog fiza. Jangan lupa follow fiza ye nanti fiza akan follow korang balik. Jangan lupa juga untuk tinggalkan komen-komen korang disini. Jumpa lagi .....