GOOGLE+ FOLLOWER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Rabu, 4 September 2013

Kali pertama

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Fiza nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab korang sudi melawat / membaca blog fiza yang tak seberapa nie. yang kedua, fiza nak mintak maaf sebab blog yang fiza buat nie banyak kekurangannya. Dan yang ketiga, korang kan da expert, pandai, jadi korang tolong lah tunjuk / ajar fiza mana yang ada kekurangan, kesalahan, kesilapan atau apa saja yang tak betul. Maklumlah, fiza nie orang baru, baru nak blajar buat blog mesti ada kesalahan atau kekurangan di mana2 kan. Maklum saja lah, nak jadi penulis tak kesampaian, so tulis blog je la, nie pun kira penulis jugak kan, Hehehe... Kalau sudi, korang follow2 la skali blog fiza nie, dan fiza akan follow korang balik dan kita boleh jadi kenalan juga kan :) Last skali korang jangan lah segan2 nak tinggalkan komen untuk fiza betulkan blog fiza yang serba kekurangan nie. Sekian dulu dari fiza setakat nie. Jumpa lagi di lembaran yang akan datang. Ceria2 selalu okay. Bye.....

SAYANG KORANG

Terima kasih kerana sudi singgah di blog fiza. Jangan lupa follow fiza ye nanti fiza akan follow korang balik. Jangan lupa juga untuk tinggalkan komen-komen korang disini. Jumpa lagi .....